Προσθήκη στα ΑγαπημέναΑποστολή σε φίλο
 

ΣΥΝΘΕΤΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥ
χωρίς πλαίσιο από συνθετικό


συνθετικές πόρτες εισόδου

ΣΕΙΡΑ ΜΟΝΤΕΛΩΝ NOVA

Ευθείες γραμμές και μοντερνισμός: αυτό θα μπορούσε να είναι η περιγραφή για το διαχρονικά κομψό σχεδιασμό της σειράς Nova με λίγα λόγια.

Εντυπωσιακά κρύσταλλα, πολλά χρώματα και αρμονική σειρά από χειρολαβές που ταιριάζουν και τονίζουν το χαρακτήρα τους, ανοίγει μια σειρά από επιμέρους δυνατότητες σχεδιασμού. Αυτό τους καθιστά κατάλληλους ως αρχιτεκτονικά στοιχεία του κτιρίου και τον τρόπο ζωής.

Οι πόρτες αυτής της σειράς μπορούν να κατασκευαστούν με άνοιγμα προς τον εσωτερικό χώρο. Το σχέδιο υπάρχει και στις δύο πλευρές.συνθετικές πόρτες εισόδου

ΣΕΙΡΑ ΜΟΝΤΕΛΩΝ META

Με επίπεδη οπτική και μινιμαλιστική αισθητική, η σειρά μοντέλων Meta είναι η μοντέρνα πρόταση.

Απλή και με επίκεντρο τα σημαντικά στοιχεία, συνδυάζει την προηγμένη σχεδίαση με τα ποιοτικά υλικά. Οι μεγάλες επιφάνειες ακόμη και σε απόχρωση ξύλου προσφέρουν το άψογο αισθητικό αποτέλεσμα.

Κομψά στοιχεία από αλουμίνιο και γεωμετρικά διακοσμητικά τζάμια είναι το δυνατό σημείο.

Η σειρά αυτών των μοντέλων πορτών εισόδου κατασκευάζονται μόνο με άνοιγμα προς τον εσωτερικό χώρο.ΣΥΝΘΕΤΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥ
με πλαίσιο από συνθετικό


συνθετικές πόρτες

ΣΕΙΡΑ ΜΟΝΤΕΛΩΝ LINEA

Το κύριο χαρακτηριστικό του σχεδιασμού αυτής της σειράς μοντέλων είναι η γραμμές σε όλες τις παραλλαγές τους.

Είτε οριζόντιες ή κάθετες, είτε με μεταλλικές λεπτομέρειες ή εξατομικευμένα από επιμέρους συνδυασμούς των επιφανειών και των χρωμάτων - με τις σαφής και αισθητικά καθαρές γραμμές βάσης αυτής της σειράς αφήνει άφθονο χώρο για ελιγμούς.

Μέσω της υψηλής τεχνολογίας παραγωγής, τα μοντέλα μπορούν επίσης να κατασκευαστούν και σαν πόρτες ασφαλείας.


συνθετικές πόρτες

ΣΕΙΡΑ ΜΟΝΤΕΛΩΝ EXCLUSIV

Αυτή η σειρά μοντέλων συνδυάζει τη μοντέρνα και παραδοσιακή, νοσταλγική γραμμή, τα οποία χαρακτηρίζονται από την αρμονική αλληλεπίδραση του σχεδιασμού και λειτουργικότητας.

Τα χρώματα και οι επιφάνειες των πλαισίων και των ταμπλάδων συνδέονται αρμονικά μεταξύ τους, με πολλές παραλλαγές στο σχεδιασμό και τις επιλογές και δίνουν μια προσωπική πινελιά σε κάθε πόρτα.συνθετικές πόρτες

ΣΕΙΡΑ ΜΟΝΤΕΛΩΝ CLASSIC

Τα κλασικά στοιχεία αυτής της σειράς μοντέλων είναι εμπνευσμένα από παραδοσιακές φόρμες.

Τα χρώματα των ταμπλάδων και των στοιχείων τους μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους, έτσι ώστε κάθε θύρα ταιριάζει αρμονικά με το ύφος του σπιτιού.

Οι ταμπλάδες με παραδοσιακές λεπτομέρειες, υπογραμμίζουν το ύφος των μοντέλων Classic. Τα σύγχρονα υλικά υψηλής ποιότητας και τα αποδοτικά συστήματα παραγωγής εξασφαλίζουν ιδιαίτερα καλή σχέση ποιότητας-τιμής.συνθετικές πόρτες

ΣΕΙΡΑ ΜΟΝΤΕΛΩΝ RUSTICO

Η στιβαρή κατασκευή της πόρτας από τραβέρσες και ταμπλάδες, δημιουργούν καθαρά περιγράμματα, δίνοντας στα μοντέλα αυτά ένα κλασικό χαρακτήρα.

Το ύφος τους ταιριάζει απόλυτα σε εξοχική κατοικία στο ύπαιθρο, όπως επίσης και σε μια τυπική κλασική κατοικία πόλης.

Καλή θερμο-ηχομόνωση και ασφάλεια κατηγορίας P3A, καθιστούν τα μοντέλα της σειράς Rustico, ολοκληρωμένες λύσεις για απαιτητικούς πελάτες με μια ξεχωριστή αίσθηση του στυλ.συνθετικές πόρτες

ΣΕΙΡΑ ΜΟΝΤΕΛΩΝ CREATIV

Αυτή η σειρά μοντέλων αφήνει περιθώρια για δημιουργικό σχεδιασμό: ξεκινώντας από τα βασικά μοντέλα, οι πόρτες μπορούν να δημιουργηθούν πλήρως από προσωπικές προτιμήσεις και απαιτήσεις.

Για κάθε επιθυμία: τα σχήματα, τα χρώματα και τα προφίλ, καθώς επίσης και ειδικά διακοσμητικά τζάμια με σχέδια και ταμπλάδες, καλύπτουν όλο το φάσμα των κλασικών και σύγχρονων κατασκευών.

Κατασκευάζονται επίσης και σε επίπεδο ασφαλείας.


ΑΝΑΛΥΤΗ · ΚΟΥΖΙΝΕΣ & ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
Κριεζώτου 11, Ιστιαία Εύβοιας
Τηλ. 22260 52252, 22260 69252,
Fax: 22260 55234,
E-mail:
Site Created by Pixel Orange