Προσθήκη στα ΑγαπημέναΑποστολή σε φίλο
 

ΠΕΡΣΙΔΕΣ "RAFFSTORES"


raffstores

RAFFSTORES

Ευέλικτη ηλιοπροστασία με κομψή αισθητική

Τα Raffstores χάρη στο ότι οι περσίδες είναι ρυθμιζόμενης κλίσης, προστατεύουν από τον ήλιο, τη θέα και τις καιρικές συνθήκες.

Η ηχομόνωση είναι εφάμιλλη του κουφώματος και μπορεί κατ' επιθυμία να βετιωθεί μέχρι 40 dB.

Οι περσίδες μέσω της ρύθμισης της γωνίας κλίσης τους, εξασφαλίζουν τον απαραίτητο φωτισμό ή όχι του χώρου, σε όλη τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας. Έτσι μειώνεται από τη μια πλευρά η απ' ευθείας ηλιακή ακτινοβολία και η έκθεση σε ανεπιθύμητα βλέμματα, αφήνοντας ωστόσο από την άλλη ελεύθερη θέα προς τα έξω.

Τα Raffstores τοποθετούνται έξω από το κούφωμα, είναι άκαμπτα και προσφέρουν υψηλή άνεση αφού λειτουργούν ηλεκτρικά και προγραμματίζονται.

Οι τεχνικές λεπτομέρειες παρέχουν καλό αισθητικό αποτέλεσμα και πλήρες κλείσιμο. Οι πλαϊνοί οδηγοί εγγυώνται υψηλή σταθερότητα στην ανεμοπίεση και μέγιστη ευκολία στη χρήση.

Η ακολουθία στη αισθητική που έχουν και οι περσίδες σε σχήμα Ζ, σε 2 πλάτη και 4 διαφορετικά χρώματα, κάνουν τα Raffstore κομψή επιλογή σε μεγάλες γυάλινες κατασκευές.

Στο συνδυασμό επικαθήμενου κουτιού και κουφώματος, τοποθετείται επίσης και κουνουπιέρα κάθετης κίνησης.ΑΝΑΛΥΤΗ · ΚΟΥΖΙΝΕΣ & ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
Κριεζώτου 11, Ιστιαία Εύβοιας
Τηλ. 22260 52252, 22260 69252,
Fax: 22260 55234,
E-mail:
Site Created by Pixel Orange